Större shablonbild

Bokföring Sollentuna

 

Välkommen till Metric Accounting som är er bokföringsbyrå. I Sollentuna erbjuder vi bokföring, redovisning, bokslut, deklarationer och årsredovisningar för alla slags företag. Vi har funnits i mer än 20 år och har fått många nöjda kunder. Idag är vi ett stort företag som ingår i Balanco Revisionsvärlden.

Varför inte bli en nöjd kund du med? När vi sköter om bokföring i Sollentuna för olika företag så ser vi till att underlätta ert arbete så att ni i stället kan fokusera på er kärnverksamhet.

avlastning bokföring sollentuna

Vi ger dig avlastning för hela eller delar av bokföringen i Sollentuna!

Låt oss ta hand om er bokföring i den utsträckningen som passar er så att ni kan fokusera på att driva verksamheten. Kontakta oss idag för att se hur vår bokföringstjänst kan avlasta er, ge er mer tid och energi att ägna åt kärnverksamheten.

Ring oss direkt på 08 96 01 95

Digitalt - om ni vill
Flexibelt - få hjälp i den utsträckning som passar er
Boka ett möte med oss nu!
avlastning bokföring sollentuna

Ansvara för bokföring i Sollentuna

Metric Accounting har alla kompetenser som krävs för en noggrann och pålitlig bokföring som vi idag erbjuder för företag i Sollentuna. För alla våra kunder, vars bokföring som vi ansvarar för, arbetar vi för att de ska upptäcka möjligheter att  växa. Förutom att leverera bokföring med stor noggrannhet och i enligt gällande lagar och regler om God bokföringssed, så anser vi att en av våra främsta uppgifter är att Ert företag ska bli så framgångsrikt som möjligt.

Alla våra kunder som har fått kontroll över sin ekonomi, och har upptäckt vilka goda ekonomiska instrument en bokföring kan bli, inser vilka områden som finns för dem att växa, investera och förbättra sina varor och tjänster.

Bokföring Sollentuna

Vår bokföring ger mervärde, därför erbjuder vi även er att:

 • attestera leverantörsfakturor.
 • bevaka era kundfodringar.
 • ansvara för lönehantering och ser till att inkomstskatt, arbetsgivaravgifter, semesterutbetalningar och sjuklöner med mera, betalas i tid.
 • rapportera och föra statistik till försäkringsbolag och myndigheter.
 • förenkla rutiner som underlättar ert eget företagande och verksamhet.
 • införa smartare processer för er ekonomiska administration.
 • anpassa kontoplan för att ge rätt beslutsunderlag.
 • bygga ett system för effektiv, intern kontroll för ert företag.
 • sköta er löpande bokföring.
 • ta hand om er kund- och leverantörsreskontra.
 • utarbeta prognoser för in- och utbetalningar.
 • planera ert företags likviditet så att ni har fullt tillräcklig cashflow i  verksamheten.

Besök oss eller ställ era frågor till oss

Välkomna till oss när ni behöver bokföring i Sollentuna. Vi har flera nöjda kunder som får hjälp med sin bokföring. Det spelar ingen roll inom vilken bransch ni arbetar inom, vi välkomnar alla slags företag! Och om ni så önskar kan vi ge goda förslag på hur ni kan förbättra er kontoplan, redovisning, deklaration och analys samt löpande bokföring.

Vi kan anpassa våra tjänster så att ni får största möjliga hjälp med er bokföring, ekonomistyrning och hela det ekonomiska arbetet i framtiden så att ni kan göra ett mer rättvist bokslut, som motsvarar de krav som ställs enligt god redovisningssed.

Intresserad?

Skicka in ditt namn och telefonnummer så hör vi av oss och berättar mer om hur Metric Accounting kan hjälpa ditt företag.

Vanliga frågor

Behöver man redovisa?
Beroende på vilken typ av verksamhet det är kan det skilja sig om man behöver redovisa sina ekonomiska förhållanden.
I Sverige finns det olika regler för olika typer av företag och organisationer. Enkla bolag samt handelsbolag är exempel på företag som är skyldiga att redovisa. Därmed behöver ekonomiska händelser bokföras och upprättas årsredovisningar.
Är du osäker kan du alltid kontakta oss för rådgivning eller hjälp!
Redovisning

Bokföring med Fortnox?
Fortnox är en leverantör av ekonomisystem och tjänster för företag.
Vi på Metric har god kunskap kring detta men givetvis även massor med andra bokföringssystem.
Bokföring Stockholm

Bokföra för konferens?
Om ni har haft en konferens och vill bokföra kostnaderna för den måste du först avgöra, vilka kostnader som är rörelserelaterad eller om det är en så kallad kapitaliseringsbar kostnad.
Om konferensen är rörelserelaterad, detta kan t ex vara att den genomförts för att marknadsföra företaget eller för att få kontakter, kan dessa kostnaderna bokföras som en rörelsekostnad.
Om konferensen är en kapitaliseringsbar kostnad, alltså om den har genomförts för att få kunskap som kan användas inom företaget under en längre tid, kan dessa kostnaderna kapitaliseras.
Kontakta oss om ni har mer specifika frågor eller behöver vidare hjälp med detta!
Kontakt