Större shablonbild

Bokföring Stockholm

 

Välkommen till Metric Accounting! Vi är er bokföringsbyrå i Stockholm som erbjuder bokföring, redovisning och revisioner för stora och små företag i Stockholm. Idag har vi många nöjda kunder, vars löpande bokföring och redovisning vi ansvarar för. Under de 20 år som vi har varit verksamma har vi hjälpt dem att kunna fokusera på sin kärnverksamhet genom att ta hand om bokföring, redovisningar, bokslut, rapporter, analyser och revisioner.

För att ni ska kunna lägga er energi och tid på det som ni är experter på kan vi på Metric Accounting göra det som vi kan.  Vi erbjuder bokföring, redovisning och ekonomiska rapporter och statistik som kommer att korta ner tiden för er. Det blir dessutom billigare, jämfört med vad det kostar er att göra samma sak. Vi har god förståelse för att bokföring kan ta mycket tid, vara trist och tråkig. Så om du märker att det tar för mycket av din dyrbara tid, lämna det till oss, vi är experter på detta.

Få hjälp med bokföring i Stockholm

Kostnadsfri konsultation

Spara tid och undvik onödig stress genom att outsourca er bokföring i den utsträckning som passar er till vårt väletablerade team i Stockholm.

Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation och se hur vi kan hjälpa dig få bättre insikt i din verksamhet.

stockholm@metricaccounting.se
08 607 77 80

Få hjälp med bokföring i Stockholm

Hjälp med bokföring

För oss är bokföring och företagsekonomi något som vi brinner för. Vi kan allt om bokföring i Stockholm och inte bara det, när vi åtar oss ett uppdrag som bokföring för en firma, hjälper vi gärna till så att ert företag får möjligheten att växa. Det ser vi som vår främsta uppgift, vi har nämligen sett att företag som har fått kontroll över sin ekonomi, har fått ekonomiska instrument att växa, investera och förbättra sina varor och tjänster.

Bokföring Stockholm

Bokföring med mervärde:

 • Ansvar för attesterade leverantörsfakturor.
 • Bevaka era kundfodringar.
 • Ansvara för lönehantering genom att betala inkomstskatt, arbetsgivaravgifter, semesterutbetalningar, sjuklöner med mera.
 • Rapportera och föra statistik till försäkringsbolag och myndigheter.
 • Erbjuda förenklade rutiner som underlättar ert eget företagande och verksamhet.
 • Införa smartare processer för er ekonomiska administration.
 • Anpassa kontoplan för att ge rätt beslutsunderlag.
 • Bygga upp ett system för effektiv, intern kontroll för ert företag.
 • Vi kan sköta er löpande bokföring.
 • Vi kan betala era skatter och moms – alltid i tid.
 • Ta hand om era kund- och leverantörsreskontra.
 • Utarbeta prognoser för in- och utbetalningar.
 • Vi kan planera er likviditet så att ni har en tillräcklig cashflow i företaget.

Ta kontakt och fråga oss om allt!

Välkomna till oss om ert företag behöver anlita en ekonomibyrå som tar hand om er bokföring i Stockholm. Vi har redan många nöjda kunder som är små, medelstora och större och som behöver hjälp med sin bokföring. Om ni önskar det, så kan vi ge goda förslag på hur ni kan förbättra er kontoplan, redovisning, ekonomiska analys och löpande bokföring.

Då anpassar vi våra tjänster så att ni får största möjliga hjälp gällande bokföring, ekonomisk administration och bokslut. Om ni behöver det, kan vi även ta hand om era deklarationer som ska in till Skatteverket. Vi arbetar gärna som er bokföringskonsult, och om det kan hjälpa er så kan vi även planera det ekonomiska arbetet i framtiden så att ni kan göra ett mer rättvist bokslut, som motsvarar de krav som ställs på bokslut, enligt god redovisningssed.

Intresserad?

Skicka in ditt namn och telefonnummer så hör vi av oss och berättar mer om hur Metric Accounting kan hjälpa ditt företag.

Vanliga Frågor

Varför är bokföring viktigt?

Bokföring är viktigt av flera olika skäl. Det hjälper ert företag få koll på inkomster och kostnader, a och o för att få en översikt över er ekonomi. Det är också bra grund till att kunna fatta rätt beslut om er framtid. Utöver det är det viktigt av skatterättsliga skäl, då det är nödvändigt att hålla bokföringsdokument och rapportera skatter på ett korrekt sätt.

 

Vad får man ut av att anlita er?

Vi erbjuder en bra lösning för företag som kanske saknar tid eller den rätta kunskapen som krävs för att sköta bokföringen själva. Vi organiserar och dokumenterar era ekonomiska transaktioner, hjälper att förbereda årsredovisningar och rapporter.