Större shablonbild

Bokföringsbyrå i Sollentuna

 

Behöver ni hjälp från en bokföringsbyrå som finns i Sollentuna? Vi finns i fina lokaler i Sollentuna och erbjuder bokföring i Sollentuna. Välkommen till Metric Accounting när ni behöver en duktig, pålitlig och trygg bokföringsbyrå i Sollentuna.

Bokföringsbyrå i Sollentuna

Kostnadsfritt möte med vår bokföringsbyrå i Sollentuna!

Boka in ett kostnadsfritt möte med vårt team idag för att få en genomgång av din bokföring och se hur vi kan hjälpa dig spara tid och pengar samtidigt som du får bättre insikt i din verksamhet.

Kontakta oss nu på 08 96 01 95!

Bokföringstjänster - Flexibelt, enkelt & digitalt om du vill
Lön & HR - "Eget lönekontor"
Affärsrådgivning - Stöd i beslut
Bokföringsbyrå i Sollentuna

Anlita bokföringsbyrå i Sollentuna

Vår bokföringsbyrå i Sollentuna har funnits i mer än 20 år och under årens lopp har vi fått stor erfarenhet av bokföring, redovisning, revisioner och budgetering för företag i Sollentuna.

När ni anlitar oss som er bokföringsbyrå i Sollentuna så ser vi till att underlätta ert arbete i er egen verksamhet så att ni kan fokusera på det som ni behöver göra.
Istället för att ägna er tid åt redovisning, bokföring av allt som sker i er verksamhet, kan vi göra det åt er. För att du ska få ägna dig åt det viktigaste; ditt företagande så erbjuder vi oss att sköta din bokföring.

Behöver ni se över onödiga kostnader?

Vi har en mycket god förståelse för de olika villkor som företagare har att förhålla sig till, och förstår att bokföring kan ta mycket av din tid och dessutom vara både trist och tråkig. Så om du känner att det tar för mycket av din dyrbara tid, så gör vi gärna den “trista” och “tråkiga” bokföringen åt er.

Som du förstår är detta ingen tung börda för oss, utan något som vi brinner för. Vi är er pålitliga, transparenta och trygga bokföringsbyrå i Sollentuna. Vi åtar vi oss gärna att ta hand om er löpande bokföring!

Detta kan vi erbjuda dig:

 • Ansvara för attesterade leverantörsfakturor.
 • Bevaka kundfodringar så att de betalas i tid.
 • Sköta er lönehantering
 • Betala inkomstskatt, arbetsgivaravgifter, semesterutbetalningar, sjuklöner med mera, och alltid i tid.
 • Ta hand om rapportering för statistik till försäkringsbolag och myndigheter.
 • Skapa förenklade rutiner som underlättar ert eget företagande och verksamhet.
 • Införa smarta processer för er ekonomiska administration.
 • Anpassa kontoplan för att ge er rätt beslutsunderlag.
 • Bygga upp system för effektiv, intern kontroll för ert företag.

Fråga oss gärna om råd!

Vill ni veta mer om bokföring, redovisning, avstämningar, rapporter eller hur ni kan kvalitetssäkra er ekonomiska administration? I så fall arbetar vi gärna som er bokföringsbyrå.

Om ni är intresserade så kan vi ge goda förslag på hur ni kan förbättra er bokföring, kontoplan, redovisning från bokföring och analys till löpande bokföring.

Vi kan skapa goda rutiner för ert företag som förenklar ert arbetssätt och frigör tid åt er så att ni ska kunna driva er verksamhet mer effektivt.

I så fall anpassar vi våra tjänster så att ni får största möjliga hjälp gällande bokföring, ekonomisk administration och bokslut. Om ni behöver det, kan vi även ta hand om era deklarationer som ska in till Skatteverket och kan hjälpa er med att planera det ekonomiska arbetet i framtiden så att ni kan göra ett mer rättvist bokslut, som motsvarar de krav som ställs på bokslut, enligt god redovisningssed.

Vi kan även hjälpa er med:

 • rådgivning för en enklare bokföring
 • hantera attesterade leverantörsfakturor
 • bevaka kundfodringar
 • prognoser för in- och utbetalningar
 • planering av likviditet
 • sköta lönehantering
 • räkna ut och redovisa skatter och avgifter
 • sköta om er rapportering för statistik till försäkringbolag och myndigheter

Intresserad?

Skicka in ditt namn och telefonnummer så hör vi av oss och berättar mer om hur Metric Accounting kan hjälpa ditt företag.

Mer tjänster från Metric Accounting

Revision

De flesta ser revisionen som ett nödvändigt ont, men företagets årsredovisning är oftast den första finansiella informationen som externa intressenter tar del, den offentliga revisionsberättelsen är därför ett viktigt kvitto för bolagets ekonomiska hälsa.

Validerat beslutsunderlag för banker och investerare
Kvitto på att företaget sköter sin verksamhet
Trovärdighet för läsaren - Trygghet för företaget
Läs mer om Revision

Affärsrådgivning

För många företag är vi så mycket mer än ”bara siffror”. I vårt arbete lägger vi stor vikt vid att analysera företaget. Vi gör det genom att se till helheten, d.v.s. produkter, människor, lönsamhet, kvalitet i ekonomisk information och rapportering. På så sätt kan vi guida dig till en bättre affär.

Läs mer om våra kontor:

Redovisningsbyrå i Stockholm

Redovisningsbyrå i Sollentuna

Redovisningsbyrå i Göteborg

Redovisningsbyrå i Visby

Redovisningsbyrå i Södertälje

Stöd i beslut
Nulägesanslys och framtidsmål
Din partner i företaget
Läs mer om Affärsrådgivning

Lön och HR

Medarbetaren är företagets viktigaste resurs, vi hjälper er så att lönehanteringen blir helt rätt, lagenligt och i tid, men det är bara början för oss. Vår styrka ligger i vår starka kompetens i att både förbättra processen men också att vara en partner i alla frågor som rör ersättning och avtal för er personal. Allt för att du ska kunna fokusera på att driva din verksamhet.

Ta kontakt med lokala kontor:

Bokföringsbyrå Stockholm

Bokföringsbyrå Sollentuna

Rätt lön i rätt tid
Tidseffektiv och smidig hantering av underlag
Eget Lönekontor oavsett storlek på ditt företag
Läs mer om Lön och HR

Internationellt

Företagets marknad och omvärld är idag gränsöverskridande. Vi hjälper dig att etablera dig utanför Sveriges gränser, antingen genom vår systerbyrå Balanco som har närvaro i flera länder eller genom en av våra många samarbetspartners.

Samma engagemang utanför Sveriges gränser
Etablering i Sverige? Vi hjälper dig hela vägen
Din partner oavsett världsdel
Läs mer om Internationellt

Besöksnäring

För att bedriva en lönsam verksamhet inom besöksnäring idag så behöver man utöver att erbjuda en extraordinär upplevelse också kunna navigera bland system, kopplingar mellan systemen, myndighetskrav som ändras från en dag till en annan p.g.a. Coronapandemin.

Stor erfarenhet av marknadens alla system/appar/progam
Vi kan Kollektivavtalet för Hotell och Restaurang
Är du i Kontantbransch? Inga problem, vi jobbar gärna med dig också!
Läs mer om Besöksnäring