Större shablonbild

Bokföringsbyrå i Stockholm

 

Söker ni en bokföringsbyrå i Stockholm? Vi finns centralt i lokaler på Kungsgatan och arbetar som bokföringsbyrå i Stockholm. Välkommen till oss på Metric Accounting när ni behöver en pålitlig, engagerad och transparent bokföringsbyrå i Stockholm!

Ta kontakt med oss för mer information!

Proffesionell bokföringsbyrå Stockholm

Få ordning på din bokföring idag med hjälp av vår erfarna bokföringsbyrå i Stockholm!

Kontakta oss nu för att boka ett möte och se hur vi kan hjälpa dig spara tid och pengar samtidigt som du får bättre insikt i din verksamhet.

Ni når oss på 08 607 77 80 eller via vårt kontaktformulär

Regelrätt bokföring
Förenklar er vardag
Auktoriserade bokförare
Proffesionell bokföringsbyrå Stockholm
Större shablonbild

Anlita bokföringsbyrå i Stockholm?

Bland våra kunder hittar ni såväl små som medelstora företag och större firmor i Stockholm som alla har överlåtit sin bokföring åt oss och som är verksamma inom olika branscher. Vår bokföringsbyrå i Stockholm har funnits i mer än 20 år och sedan dess har vi växt och är numera en del i Balanco Revisionsvärlden. Vi har en stor erfarenhet, kompetens av bokföring, revisioner och redovisning för företag i Stockholm.

Fråga oss gärna om råd!

Vi har god förståelse för de olika villkor som företagare behöver satsa sin tid och energi åt. Bokföring kan ta mycket tid, vara trist och tråkig, och många gånger krånglig.

Så om ni känner att det tar för mycket av er dyrbara tid, så arbetar vi gärna med att göra den “trista” och “tråkiga” bokföringen åt er.

Som ni förstår är detta något som vi brinner för. När det kommer till bokföring i Stockholm åtar vi oss gärna er löpande bokföring så varför inte låta oss ta hand om den åt er?

Bokföringsbyrå Stockholm

Behöver ni kapa onödiga kostnader?

När ni anlitar oss som er bokföringsbyrå i Stockholm ser vi till att underlätta ert arbete. På så sätt kan ni i er verksamhet fokusera på er kärnverksamhet.

Istället för att ägna er tid åt redovisning av er ekonomi, bokföra allt som sker i er verksamhet, kan vi göra det åt er. För att ni ska få ägna er åt det viktigaste; ert företagande, så erbjuder vi oss att sköta allt det som er bokföringsbyrå i Stockholm.

Våra rutiner förenklar er vardag

Vill ni veta mer om bokföring, redovisning, avstämningar, rapporter eller hur ni kan kvalitetssäkra er ekonomiska administration? I så fall blir vi gärna er bokföringsbyrå i Stockholm och tar hand om allt det åt er.

Om ni även är intresserade av det så kan vi ge goda förslag på hur ni kan förbättra er bokföring, kontoplan, redovisning från bokföring och analys till löpande bokföring.

Vi arbetar gärna som er bokföringsbyrå och  hjälpa er med att planera det ekonomiska arbetet i framtiden så att ni kan göra ett mer rättvist bokslut, som motsvarar de krav som ställs på bokslut, enligt god redovisningssed.

Vi erbjuder även:

  • rådgivning för en enklare bokföring
  • hantera attesterade leverantörsfakturor
  • bevaka kundfodringar
  • prognoser för in- och utbetalningar
  • planering av likviditet
  • sköta lönehantering
  • räkna ut och redovisa skatter och avgifter
  • sköta om er rapportering för statistik till försäkringbolag och myndigheter

Ta kontakt så kan vi berätta mer och ni kan ge information om vad ni behöver!

Intresserad?

Skicka in ditt namn och telefonnummer så hör vi av oss och berättar mer om hur Metric Accounting kan hjälpa ditt företag.

Johan Alanko

Great Deals & Alanko AB

MD, Alexey Zayashnikov

Breakwater Consulting AB

“Jag har drivit eget konsultbolag sedan 2012. METRIC hjälpte mig med uppstarten av bolaget och har fungerat som extern ekonomiavdelning hela tiden sedan dess. De ger mig alltid snabb hjälp och har ordning och reda. Deras proffsighet gör att jag helt och hållet kan fokusera på det jag själv är bäst på – att leverera till mina kunder.”

”Being a client of METRIC, I can only highly recommend them and their professional services, which are fairly priced and timely performed. As well as Edith Lau is doing a great job and always helpful.”

Få ut mer av Metric
Mer än den vanliga bokföringsbyrån!
Läs mer om våra tjänster här!
Våra tjänster