Större shablonbild
Redovisningsbyrå Sollentuna

Redovisningbyrå Sollentuna

 

Behöver du få hjälp med redovisning inom ditt företag och finns i Sollentuna? Om ni behöver hjälp med ert företags redovisning i Sollentuna kan vi ta hand om det.

Vi är en pålitlig redovisningsbyrå och erbjuder konsulttjänster för redovisning, bokföring, skattebetalning och momsbetalningar, leverantörsreskontra och ekonomisk rapportering till olika myndigheter.

Redovisningsbyrå som ligger i sollentuna

Därför anlitar många vår redovisningsbyrå i Sollentuna

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa era specifika behov.

Med vår hjälp får ni en bättre insikt och kontroll över verksamheten.

Lokal redovisningsbyrå - Tingsvägen 17 i Sollentuna
Flexibla och Moderna - Få hjälp hur ni vill och den utsträckning som passar er
Stort engagemang och brett kunnande
Redovisningsbyrå som ligger i sollentuna

Anlita oss för redovisning i Sollentuna

Vi finns centralt i Sollentuna, kom och besök vår redovisningsbyrå i Sollentuna! Berätta gärna hur vi kan hjälpa er, så kan vi berätta om vår verksamhet.

Hos oss får du ett personligt bemötande, stort engagemang och kompetenta tjänster. Vi som arbetar på Metric redovisningsbyrå har alltid våra kunders bästa i fokus gällande redovisning för företagets ekonomi.

Hur väljer man rätt redovisningsbyrå?

Det är viktigt att se till att val av byrå passar till ert företag.

Innan beslut kan man säkerställa att det finns goda referenser. Försök att undersöka om det finns rätt kompetens och erfarenhet hos företaget. Jämför olika redovisningsbyråer, så att ni får valuta för pengarna.

Vår ambition är att bidra med ett mervärde för våra kunder, och framför allt när det kommer till redovisning.

Då ser vi till att hjälpa företaget att utvecklas till att bli ännu mer effektivt. Vår vision, som vi eftersträvar i vår verksamhet, är att skapa tid åt er, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet och se till så att ni har ekonomisk trygghet att växa och fortsätta framåt på ett framgångsrikt sätt.

Metric har arbetat med redovisningar ända sedan 20 år tillbaka. Under den här tiden har vi hunnit växa ordentligt och kan idag erbjuda våra tjänster med redovisning i Sollentuna, Sollentuna, Visby och Södertälje.

Under våra verksamma år, har vi fått en bred erfarenhet om de olika villkor som företagen har att förhålla sig till inom olika branscher.

Titta gärna nedan på några av våra referenser eller läs mer här om våra tjänster!

Björn Westerholm

Grå Gåsen - Hotell Konferens Restaurang Event Padel Conserts

MD, Alexey Zayashnikov

Breakwater Consulting AB

”Vi har arbetat med METRIC sedan vi startade Grå Gåsen i Burgsvik under coronavåren 2020 och är mycket nöjda med kompetens och närvaron hos METRICs konsulter.
Det känns som att vi faktiskt pratar med våra medarbetare när vi har frågor i högt och lågt angående bokföring, kontoplaner eller annat ex. metoder för att få effektiv integrering av externa tjänster mot bokföringssystemet.
Vi är trygga med METRIC vilket gör att vi kan ägna oss vår verksamhet till 100% och därför kan använda våra ekonomisystem för beslutsfattande framåt – det är mycket viktigt för oss.”

”Being a client of METRIC, I can only highly recommend them and their professional services, which are fairly priced and timely performed. As well as Edith Lau is doing a great job and always helpful.”

Redovisning och så mycket mer

Numera finns vi även i Finland och erbjuder våra redovisningstjänster i Helsingfors, Vanda och Lahti.

Idag är vi mer än 30 redovisningskonsulter som alla arbetar med redovisning, bokföring och ekonomisk administration. Bland våra kunder hittar du såväl stora som små firmor i Sverige och Finland, och på Gotland.

Alla slags kunder är välkomna till oss som behöver redovisning i Sollentuna för sitt företag, och på alla de orter i Sverige där vi är verksamma.

Detta erbjuder vi:

 • Redovisning av allt från bokföring, till skatte- och momsbetalningar
 • Hantera kund- och leverantörsreskontra
 • Ekonomisk rapportering
 • Ansvara för attesterade leverantörsfakturor.
 • Bevaka kundfodringar så att de betalas i tid.
 • Sköta er lönehantering och betala inkomstskatt, arbetsgivaravgifter, semesterutbetalningar, sjuklöner med mera.
 • Ta hand om rapportering för statistik till försäkringsbolag och myndigheter.
 • Skapa förenklade rutiner som underlättar ert eget företagande och verksamhet.
 • Införa smarta processer för er ekonomiska administration.
 • Anpassa kontoplan för att ge rätt beslutsunderlag
 • Bygga upp system för effektiv, intern kontroll för ert företag.

Behöver ni en redovisningskonsult?

Om ni själva tar hand om er bokföring kan vi, som er redovisningskonsult lösa era problem, svara på svåra frågor, göra avstämningar och hjälpa er att ta fram rapporter och kvalitetssäkra er ekonomiska administration.

Vi kan även skapa effektiva rutiner som sparar er dyrbara tid, då anpassar vi rutinerna så att de passar er verksamhet. Ibland kan det handla om att anpassa er kontoplan, använda rätt slags redovisningsprogram på nätet, införa ny struktur för er administration.

Intresserad?

Skicka in ditt namn och telefonnummer så hör vi av oss och berättar mer om hur Metric Accounting kan hjälpa ditt företag.