Större shablonbild

Redovisningsbyrå Stockholm – Låt oss hjälpa er med redovisning!

 

Välkommen till Metric Accounting som är en redovisningsbyrå i Stockholm. Vårt kontor finns centralt på Kungsgatan, i Stockholm city, sedan 20 år tillbaka.

Om ni behöver hjälp med redovisning, bokföring och revisioner kan vi ta hand om allt från bokföring till skatt- och momsbetalningar, leverantörsreskontra och ekonomisk rapportering som ska in till olika myndigheter.

Ta hjälp av redovisningsbyrå stockholm

Tillåt dig att kunna fokusera på det du tycker är kul!

Låt vår redovisningsbyrå i Stockholm ta hand om er ekonomi så att du kan fokusera på er kärnverksamhet.

Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation och se hur vi kan hjälpa dig få bättre kontroll över din verksamhet och tid till annat!

Rådgivning - Stöd i beslut, Nulägesanslys och framtidsmål
Tidseffektiv och smidig hantering av underlag
100% Engagemang
Ta hjälp av redovisningsbyrå stockholm

Anlita redovisningsbyrå i Stockholm

På Metric Accounting bemöter vi alla våra kunder på ett personligt sätt och med ett stort engagemang. Vi har ert företags bästa i fokus när vi arbetar med redovisning.

Fram till idag, jämfört med för 20 år tillbaka i tiden, har vi fått en bred erfarenhet av de olika villkor som företag har att förhålla sig till inom olika branscher.

Vi har både egenföretagare, små bolag och större firmor bland våra kunder. Så ni är välkomna att anlita oss som er redovisningsbyrå i Stockholm!

Hur ska man välja redovisningsbyrå?

Det är viktigt att känna att redovisningsbyrån ni väljer förstår sig på er!

Vår ambition är att bidra med mervärde till ert företag när ni anlitar oss för er redovisning.

Vi vill vara med och utveckla våra kunders företag för att göra deras verksamhet ännu mer effektiv. Vår vision som vi eftersträvar, är att frigöra er tid så att ni ska kunna fokusera på er kärnverksamhet.

Genom att få en god ordning på ekonomin, bokföring och redovisning, kan vi skapa trygghet för er och se till så att ert företags ekonomi växer och på så sätt fortsätta framåt på ett framgångsrikt sätt.

Detta erbjuder Metric:

  • Redovisning av allt från bokföring, till skatter och momsinbetalningar.
  • Hantera era kund- och leverantörsreskontra.
  • Ekonomisk rapportering.
  • Ansvara för attesterade leverantörsfakturor.
  • Bevaka kundfodringar så att de betalas i tid.
  • Sköta er lönehantering och betala inkomstskatt, arbetsgivaravgifter, semesterutbetalningar, sjuklöner med mera.
  • Ta hand om rapportering för statistik till försäkringsbolag och myndigheter.
Redovisningsbyrå Stockholm

Anlita oss för redovisning i Stockholm

Vi tar gärna hand om er redovisning i Stockholm. Hos oss får ni ett personligt bemötande, stort engagemang och kompetenta tjänster. Vi har alltid våra kunders bästa i fokus och arbetar för  att er redovisning blir korrekt. Som er redovisningsexpert ser vi till att ni har full kontroll över den så att ni ser hur det är ställt med ert företags ekonomi.

Förutom att vi arbetar med redovisning i Stockholm erbjuder vi även allt från bokföring, till skatte- och momsbetalningar, leverantörs- och kundreskontra och ekonomisk rapportering som ska in till olika myndigheter. Under våra verksamma år, har vi fått en bred erfarenhet av de olika villkor som företag har att förhålla sig till inom olika branscher.

Måste man redovisa?

Även om vissa ibland önskar, så är det inte hållbart för företag att undvika redovisningen. Däremot så kan vi se till att det går till på ett enkelt och framförallt korrekt sätt. Så att ni kan lägga fokus på att driva andra hjärtefrågor.

Vår ambition är att alltid bidra med mervärde för alla som är våra kunder, gällande deras redovisning och ser till att hjälpa företaget att utvecklas till att bli ännu mer effektivt. Vår vision, som vi eftersträvar i vår verksamhet, är att frigöra tid åt er, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi ser gärna till så att ni har ekonomisk trygghet för att kunna växa och fortsätta framåt på ett framgångsrikt sätt.

Vi har arbetat med redovisningar ända sedan 20 år tillbaka. Under den tiden har vi hunnit växa ordentligt och kan idag erbjuda våra tjänster med redovisning i Stockholm, Sollentuna, Visby och Södertälje och ingår numera i Balanco Revisionsvärlden.

Intresserad?

Skicka in ditt namn och telefonnummer så hör vi av oss och berättar mer om hur Metric Accounting kan hjälpa ditt företag.

Allt för att underlätta ert företag

Det mervärde som vi gärna bidrar med till ert företag, är bland annat att förenkla era rutiner för ekonomisk administration, såsom redovisning, eller bokföring; allt som kan underlätta ert eget företagande och verksamhet. Vi kan införa smarta processer och anpassa er bokförings kontoplan för rätt beslutsunderlag och inte minst bygga upp ett system åt er som ger er en effektiv, intern kontroll för ert företag.

Finns i Sverige och Finland

Vi är erfaren redovisningsbyrå erbjuder våra tjänster egentligen överallt.

Däremot så har vi dessutom kontor i Sollentuna, Visby och Södertälje.

Numera är vi en del av Balanco Revisionsvärlden och finns även i Finland och har redovisningsbyråer i Helsingfors, Vanda och Lahti.

Idag är vi mer än 30 redovisningskonsulter och jobbar för att skapa mervärde för alla våra kunder, med redovisning, bokföring och ekonomisk administration.

Anlita en redovisningskonsult

När ni anlitar oss arbetar vi som er problemlösare, svarar på alla slags svåra frågor, gör avstämningar och hjälper er att ta fram rapporter och kvalitetssäkra er ekonomiska administration.

Vi kan skapa effektiva rutiner som sparar er dyrbara tid och anpassar rutinerna i enlighet med er verksamhet. Det kan handla om allt från att anpassa er kontoplan till att använda rätt slags redovisningsprogram på nätet eller införa ny struktur för er administration.

Så ta gärna kontakt med oss, vi ser fram emot att höra från er!

Johan Alanko

Great Deals & Alanko AB

MD, Alexey Zayashnikov

Breakwater Consulting AB

“Jag har drivit eget konsultbolag sedan 2012. METRIC hjälpte mig med uppstarten av bolaget och har fungerat som extern ekonomiavdelning hela tiden sedan dess. De ger mig alltid snabb hjälp och har ordning och reda. Deras proffsighet gör att jag helt och hållet kan fokusera på det jag själv är bäst på – att leverera till mina kunder.”

”Being a client of METRIC, I can only highly recommend them and their professional services, which are fairly priced and timely performed. As well as Edith Lau is doing a great job and always helpful.”

Mer tjänster från Metric Accounting

Osäker på revision?
Vi har samlat våra tankar om revision och vad vi erbjuder nedan!
Revision

Affärsrådgivning
Vi erbjuder stöd i beslut
Analys på nuläge
Behjälpliga i framtidsmål
Våra tjänster: Affärsrådgivning

Lön och HR
Vi ser till att det blir "Rätt lön i rätt tid" - Ni sparar tid
Hantering av underlag - Enkelt och smidigt
Eget lönekontor - Oavsett storlek på ert företag
Våra tjänster: Lön och HR